Garsonierele sau apartamentele mai mari impartite cu mai multi prieteni sunt variantele cautate de studentii care nu au loc in camin.

Bucuresti

Intr-unul dintre cele mai cautate cartiere bucurestene – Dristor -, chiria minima ceruta pentru o garsoniera este de 180 de euro, insa poate depasi cu usurinta pragul de 200 de euro pe luna, conform Wall-Street.ro.

Luand insa in calcul varianta de a imparti locuinta, in acelasi cartier poate fi inchiriat si un apartament cu doua camere, la un pret de 250-270 de euro pe luna. Astfel, costurile ce revin pentru o camera scad la 125-135 de euro pe luna.

Timisoara

In Timisoara, o garsoniera de 14-18 metri patrati situata in zona Complex Studentesc poate fi inchiriata cu cel putin 110 euro pe luna. In zona Lipovei, pe de alta parte, pretul cerut pentru o locuinta de 34 de metri patrati se ridica la 120 de euro pe luna.

Iasi

In Iasi, chiria minima pentru garsoniere din zone precum Alexandru cel Bun, Copou sau Nicolina este de 150 de euro. Pentru doua camere, cel mai mic pret cerut este de 200 de euro pe luna, ceea ce echivaleazp cu un cost de 100 de euro per camera, in cartierele Alexandru cel Bun, Nicolina, Arcu sau Pacurari.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.