Incepand cu luna septembrie, companiile de stat vor avea manageri profesionisti, se arata in memorandumul de politici economice si fiscale asumat de Guvern fata de FMI.

Conform hotnews.ro, Compania Electrica Furnizare va avea un director general pana la sfarsitul lunii septembrie, in timp de la Romgaz, Nuclearelectrica si Transgaz vor fi selectati administratori si directori generali pana la sfarsitul anului.

Printre companiile care urmau sa aiba conducere profesionista se numara si Hidroelectrica, dar in urma intrarii companiei in insolventa, masura a fost amanata.

Procesul vizeaza si 11 companii aflate in subordintea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

"La companiile din subordinea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii a fost angajata o firma de resurse umane care va selecta candidati calificati pentru consiliile de administratie si conducerile a 11 societati din portofoliu, inclusiv la CFR Calatori si CFR Infrastructura. Vom desemna noi echipe profesioniste de conducere pana la finele lunii septembrie", se arata in memorandum, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.