Wizz Air a anuntat ca va transfera operatiunile de la Aeroportul Transilvania din Targu Mures pe Aeroportul International Cluj Napoca, in perioada 30 august (ora 7:00) – 5 septembrie (ora 15:00).
Potrivit comunicatului de presa emis, aceasta mutare se datoreaza inchiderii Aeroportului Targu Mures pentru lucrari de intretinere ale pistei.

"Timp de noua zile, toate zborurile Wizz Air de la Targu Mures vor fi relocate pe Aeroportul International Cluj Napoca. Toti pasagerii nostri au fost anuntati de aceasta schimbare, fortata de inchiderea aeroportului pentru lucrari de mentenanta. Orarul zborurilor afectate a fost usor modificat si poate fi verificat accesand wizzair.com. Wizz Air isi cere scuze sincer pentru eventualele neplaceri cauzate de aceste lucrari esentiale de mentenanta ale pistei", a declarat Daniel De Carvalho, Corporate Communications Manager, Wizz Air.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.