Petrom a realizat un profit de peste 2 miliarde de lei, potrivit Raportului financiar inaintat Bursei de Valori Bucuresti.

Mediul favorabil al pretului la titei si efectul favorabil al cursului de schimb au fost motoarele acestor rezultate, se mai arata in Raportul citat de hotnews.ro.

„In prima jumatate a anului 2012 am inregistrat o performanta financiara imbunatatita comparativ cu perioada similara din 2011. In continuare, ne pastram angajamentul de a realiza o performanta durabila si de a ne concentra pe potentialele oportunitati de crestere in segmentul de Explorare si Productie. Acest lucru presupune continuarea programului nostru investitional de ordinul a 0,8-1,2 mld euro anual, bazat pe premisele unor fundamente robuste de piata si un mediu fiscal si de reglementare favorabil investitiilor” , a declarat Mariana Gheorghe, CEO al OMV Petrom S.A.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.