Centrul comercial Liberty Center din cartierul bucurestean Rahova, executat silit, a fost vandut la prima licitatie publica la un pret de pornire de 60 de milioane de euro.

"Tot ce putem spune este ca mall-ul a fost adjudecat", au declarat reprezentantii biroului executorului judecatoresc Bogdan Dumitrache.

Mall-ul, detinut de compania nord-irlandeza Mivan si familia Awdi, a fost scos la vanzare pentru datorii neachitate catre trei banci, scrie HotNews.

Mall-ul a fost executat pentru acoperirea ueni creante de 61 de milioane de euro (debit principal, dobanzi si penalitati) iar creditorii sunt Eurobanck EFG, Alpha Bank si Bank of Cyprus.

Liberty Center, inaugurat in toamna lui 2008, printr-o investitie de 70 mil euro si avand un grad de ocupare de 100%, a pierdut de-a lungul timpului chiriasi importanti precum Diverta, Starbucks, Burger King, Forever 18 sau Marks&Spencer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.