Adevarul este ca atunci cand te angajezi pentru prima data, aduci cu tine la locul de munca obiceiuri care pot sa nu fie pe placul sefului tau.

Nu arati initiativa

Niciunui sef nu i-ar placea sa iti spuna tot timpul ce trebuie sa faci. Asta inseamna timp pierdut si, mai mult, il va face sa isi piarda increderea in abilitatile tale.

Nu astepta sa ti se spuna ce sa faci, mai ales in perioadele cu activitate scazuta. Seful va fi mai fericit daca te va vedea ca asezi un dulap in ordine altfabetica decat ca navighezi pe internet,
scrie Wall-Street.ro.

Cand lasi sa se vada ca nu esti motivat, transmiti un mesaj clar de dezinteres. Cel mai probabil, seful tau a investit mult in tine si ultimul lucru pe care vrea sa il vada este o lipsa de recunostinta pentru asta.

Inventezi scuze

Acesta este unul dintre obiceiurile cele mai enervante, pe care sefii le urasc. Daca vii cu o scuza inseamna ca ai trecut cu vederea o anumita responsabilitate si vrei sa te aperi.

Nu am realizat documentarea pentru ca am avut o pana de cauciu si am ajuns foarte tarziu acasa”, spui tu.

Indiferent daca afirmatia ta este adevarata, ceea ce aude seful tau sunt urmatoarele “Nu este vina mea, o pana de cauciuc ma scuza de toata vina”.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.