Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au hotarat definitiv, joi, condamnarea omului de afaceri Corneliu Iacobov la sapte ani de detentie si a lui Toader Gaurean la sase ani in dosarul privind prejudiciarea Rafo Onesti.

Alaturi de ei a mai fost condamnat si Marin Marin la sapte ani de inchisoare.

In urma condamnarii pronuntate de ICCJ, instanta de executare urmeaza sa intocmeasca joi actele de incarcerare ale celor trei, mandatele urmand a fi puse in aplicare de politie, care ii va duce pe condamnati in locuri de detinere in functie de domiciliile lor, informeaza MEDIAFAX.

In 28 mai 2012, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a judecat recursurile facute de omul de afaceri Corneliu Iacobov si de ceilalti inculpati condamnati de Curtea de Apel Bucuresti (CAB), unde au facut contestatie procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) privind achitarea tuturor celor din acest dosar de catre prima instanta, Tribunalul Bucuresti.

In 2005, Corneliu Iacobov, Toader Gaurean si alte alte doua persoane, au fost trimisi in judecata, pentru prejudicierea Rafo Onesti, dupa ce acestia au incheiat cu o firma din Campina, Metal EuroEst, un contract de vanzare-cumparare avand ca obiect un pachet de actiuni la Electrocarbon Slatina.

Afla mai multe despre dosarul Rafo Onesti in care este implicat Corneliu Iacobov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.