O parte dintre destinatiile importante din Romania, printre care Bucurestiul, Constanta, Valea Prahovei si zona Bucovinei, vor fi promovate in randul turistilor greci, cu scopul de a-i atrage in Romania.

Promovarea va avea loc ca urmare a semnarii unui protocol intre Asociatia Agentiilor de Turism (ANAT) si Organizatia Elena de Turism, potrivit Wall-Street.ro.

Romania are multe locuri frumoase, ce merita vizitate. Intre acestea se numara Bucuresti si Constanta pentru citybreak-uri, Sinaia si Brasov pentru zona montana, usor accesibila din Bucuresti, alaturi de manastirile din Bucovina. De asemenea, ne intereseaza sa promovam si Sibiul sau Sighisoara, locuri care ii vor atrage cu siguranta pe turistii greci”, a explicat Christina Efthimiou, directorul Organizatiei Elena de Turism.

Ea a spus ca in prezent oamenii de afaceri greci din Romania isi invita prietenii in vacante in Romania, precizand ca personal iubeste orasul Bucuresti.

Afla mai multe despre promovarea Romaniei in randul grecilor pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.