Romtelecom a eliberat un comunicat de presa cu reactia la decizia TVR de a retrage drepturile de difuzare a campionatului EURO 2012 pentru Dolce Sport.

Conform comunicatului publicat pe site-ul companiei, decizia TVR de a interzice difuzarea competitiilor este abuziva, respectiv de a intrerupe semnalul de transmisiune in aceeasi zi in care factura refacuta a fost transmisa si receptionata de Romtelecom.

Astfel, Romtelecom isi rezerva dreptul de a folosi toate mijloacele legale pentru a-si proteja interesele in acest caz

In comunicat se precizeaza in continuare ca factura pentru suma de 550.000 Euro fara TVA (cu scadenta in data de 10 iunie 2012) la care se face referire in notificarea transmisa de TVR nu a fost achitata de Romtelecom deoarece factura corecta, aferenta sumei, a parvenit companiei in dupa-amiaza zilei de astazi, 15 iunie 2012.

In ceea ce priveste a doua suma mentionata de TVR, cea in valoare de 500.000 Euro, fara TVA, aceasta a fost achitata de Romtelecom, fara a primi niciun fel de obiectii sau nemultumiri din partea TVR. Conform contractului, TVR poate solicita doar penalitati de intarziere pentru cele 17 zile.

"Dorim sa subliniem inca o data faptul ca prin achizitionarea acestor drepturi, compania Romtelecom a intentionat sa le ofere clientilor sai continut de calitate, in exclusivitate, folosind oportunitatea oferita de TVR prin scoaterea, in mod public, spre vanzare a o serie de drepturi de difuzare a unor competitii sportive", se precizeaza in incheierea comunicatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.