Procedura de intrare in insolventa a Romexpo va continua, intrucat Curtea de Apel Bucuresti a respins marti cererea conducerii complexului expozitional de suspendare provizorie a executarii deciziei Tribunalului Bucuresti privind deschiderea insolventei, pronuntata la sfarsitul lunii mai.
"Curtea de Apel Bucuresti, prin Decizia pronuntata in data de 11.06.2012, a respins ca inadmisibila cererea de suspendare provizorie a executarii sentintei pronuntata de Tribunalul Bucuresti prin care s-a deschis procedura generala a insolventei impotriva debitoarei Romexpo. Decizia pronuntata de Curtea de Apel este irevocabila", se arata intr-un comunicat al administratorului judiciar al Romexpo, firma Euro Insol, citat de MEDIAFAX.

Romexpo a intrat in procedura de insolventa pe 25 mai pentru neplata unei datorii de peste 180.000 lei catre firma Arsenoaiei & Matasel Consulting.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.