Unul din zece angajati romani va lucra peste trei ore in fiecare zi de vacanta, "hranindu-si" dependenta de munca, potrivit celui mai recent sondaj Regus.

Circa 45% dintre angajatii romani nu se vor relaxa cum se cuvine in aceasta vacanta de vara, incercand sa strecoare pana la trei ore de munca pe zi, in loc sa se relaxeze la piscina sau sa petreaca timp cu familia si prietenii.

Angajatii romani isi vor lua proiectele de la serviciu cu ei in vacanta, iar multi dintre acestia vor fi lipiti de smartphone-urile si netbook-urile lor; 35% dintre ei declara ca vor lucra in continuare cu o mica reducere fata de situatia normala, de pe sezlonguri. Asa ca, in loc sa se bucure de timp liber alaturi de cei apropiati si de cei dragi, vor incerca sa "jongleze" cu tot stresul muncii pe langa nemultumirea partenerilor si dezamagirea copiilor.

“Dezvoltarea tehnologiei inseamna ca angajatii sunt mereu conectati si ca este usor de cedat tentatiei de a verifica email-ul si de a finaliza sarcinile care decurs din acele emal-uri. Cu smartphone-urile, netbook-uri si conexiune la Internet pretutindeni, a devenit foarte greu sa ne deconectam cu adevarat”, a declarat Ramona Iacob, Market Team Leader.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.