Ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar, a declarat ca la Cluj ar putea fi infiintat un orasel de tipul Silicon Valley din SUA.

Lucian Isar a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca mediul de afaceri si-ar dori o astfel de afacere in Cluj, pe care statul o poate facilita., relateaza MEDIAFAX.

"Propunerea noastra pentru Cluj, bazat pe cum a evoluat orasul si care este potentialul si capitalul uman, este ca vrem sa dam drumul la un Silicon Valley. Practic, este o aglomerare de afaceri din IT, cu incubator, cu parte de accelerator, si vom avea niste ancore, companii internationale mari, care vor avea revarsari pozitive si pentru societate si pentru unitatile de invatamant din Cluj", a spus Isar.

El a explicat ca o astfel de investitie care se adreseaza firmelor din IT ar putea functiona sub forma unui "mic orasel, construit in jurul acestor ancore".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.