Business 28 Mai 2012 12:04
Intr-un raport dat publicitatii de curand, Greenpeace sustine ca lantul de restaurante KFC ameninta in cel mai grav mod posibil mediul inconjurator.

Potrivit acestui raport, ambalajele din carton, cele din hartie si servetelele de la KFC sunt produsele defrisarilor masive de paduri tropicale din Indonezia.

Acestea sunt mediul mai multor specii amenintate, inclusiv trei specii de tigru indonezian, iar anual sunt defrisate de pe suprafete imense, de aproximativ un milion de hectare, scrie stirileprotv.ro.

Romanii cumpara peste 10.000 de portii de Crispy Strips pe zi

Aceste paduri sunt cheia in lupta impotriva schimarilor climatice globale si sunt habitatul pentru numeroase specii protejate, inclusiv pentru tigrul din Sumatra. Defrisarile ameninta viitorul planetei”, se precizeaza in raportul Greenpeace.

Pana acum, publicarea acestui raport a avut doar o reactie, venita din partea KFC UK & Ireland, care sustine ca ambalajele folosite in Marea Britanie sunt facute din hartie reciclabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.