Compania isi da benzinariile pe mana altora pentru a scoate un profit mai mare. Dar cum vor profita partenerii? Conditiile puse de Petrom sunt considerate prea dure de catre oamenii din sistem. Candidatii la administrarea statiilor habar n-au ce-i asteapta.

Petrom tocmai a incheiat prima faza de selectie a viitorilor administratori ai benzinariilor companiei. Bataie mare de cand OMV a anuntat ca vrea rentabilizarea statiilor prin gestionarea lor de catre dealeri selectati de firma. In urma dosariadei declansate la sediile Petrom se constata ca sunt patru candidati pentru fiecare benzinarie functionala in acest moment. Spunem "functionala in acest moment" pentru ca OMV are de gand sa reduca la jumatate, prin vanzare sau desfiintare, cele peste 600 de statii detinute acum. Victimele restructurarii vor fi mai ales benzinariile din interiorul oraselor.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.