Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca partidul sau se asteapta ca in noiembrie, cand USL va preda guvernarea, sa lase cel putin trei lucruri pe care le-au lasat democrat-liberali.

"Ne asteptam ca in noiembrie, cand USL va preda guvernarea, sa lase cel putin trei lucruri pe care noi le-am lasat lor: o crestere economica de 2,5% cum am lasat-o noi in 2011, un deficit bugetar de 3%, exact asa cum l-am propus, o credibilitate internationala a Romaniei in plan economic recunoscuta de toata lumea, realizarea obiectivelor de investitii pe care le avem in derulare, astfel incat stabilitatea economica a tarii sa nu fie afectata", a precizat Emil Boc, intr-o conferinta de presa.

Boc a mai spus ca PDL le cere in mod expres reprezentantilor USL "sa nu compromita" reforma din Educatie, reforma Justitiei si a Codului muncii, scrie gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.