Business 7 Mai 2012 12:04
In contextul noii economii, supusa efectelor globalizarii, succesul companiilor depinde, mai mult decat oricand, de prima impresie.

Loialitatea clientului final devine un capital de lucru incert, controlat prin reciprocitatea intre nivelul standardului calitativ si pret. Intre promisiunea de vanzari si succesul relatiei ofertant-client, experienta directa ramane decisiva (indiferent daca vorbim despre produse sau servicii), astfel incat rolul distribuirii de materiale promotionale, ca suport direct de crestere si sustinere a vanzarilor, ramane relevant in strategiile de marketing. Totodata, din ce in ce mai multe resurse de marketing sunt directionate catre mediul online, ceea ce implica o atentie sporita acordata mixului intre promovarea clasica si cea neconventionala.

“Avantajul obiectelor promotionale consta in faptul ca ele permit imbinarea cu succes, in orice moment, a ideii de brand, cu utilizarea tehnologiilor de ultima ora”, sustine Oesdean Vasile, director general al Brander Promo & Advertising.

Brander Promo este una dintre cele mai active companii romanesti specializate in importul si distributia de materiale promotionale, respectiv in inscriptionarea personalizata, fiind partenerul unora dintre cele mai cunoscute agentii de publicitate din Romania. Compania aduce pe piata locala o oferta de nivel international, atat prin calitatea produselor importate si distribuite - pentru diverse categorii de articole promotionale (tricouri, genti, pixuri, brichete, sepci etc.), dar si prin tehnicile de personalizare a acestora, aplicate in atelierul propriu (serigrafie, tampografie, termotransfer, gravura laser, gravura mecanica, sublimare).

Brander Promo detine propriul atelier de personalizari, in a carui dotare intra tampografe, prese de transfer, masini de serigrafie manuala, un carusel textile manual și unul automat, o mașină de gravat mecanica si doua laser: YAG si CO2.

Tehnica laserului CO2 este utilizata preponderent in cazul personalizarii articolelor din lemn, plastic, piele, sticla, ceramica sau metal lacuit, iar cea YAG vine in completare pentru personalizarea celor din metal. Capacitatea de imprimare, in cursul unei singure zile este, de exemplu, de peste 3.000 de articole promotionale textile si de aproximativ 10.000 de pixuri, in functie de complexitatea comenzilor.

Ceea ce distinge Brander Promo de alte companii cu un domeniu de activitate similar este politica stricta de respectare a termenelor de livrare cat mai scurte, fara a afecta calitatea lucrarilor incredintate si preocuparea pentru oferirea de solutii chiar si acelor clienti care doresc sa isi aduca propria marfa la inscriptionat. Uneori, printre acesti clienti se numara concurenti directi, in special in cazul proiectelor costisitoare, cu beneficiari finali extrem de exigenti. Astfel, datorita respectarii angajamentelor asumate, a ofertei extinse si a flexibilitatii in relatia cu clientii, Brander Promo a devenit partenerul preferat de numeroase agentii de publicitate nationale. In plus, interesul constant al companiei pentru dezvoltarea relatiilor de colaborare de durata se manifesta si modul in care a fost dezvoltat portalul web destinat clientilor:

“Am construit www.branderpromo.ro pe principiul unei interactiuni in timp real. Website-ul este mai mult decat un magazin virtual, punand la dispozitia clientilor o oferta cu peste 8.000 de produse, dar si instrumente utile in luarea unei decizii cu privire la oferta. Clientii Brander pot sa vizualizeze, prin portalul nostru web, atat stocul partenerilor externi, precum și stocul intern al firmei (cu peste 200 de produse), pot face oferte personalizate catre clientii finali, in deplina siguranta si confidentialitate, pot urmati statusul comenzilor si multe altele”, adauga Oesdean Vasile.

Brander Promo & Advertising
este o companie infintata in anul 2008, cu cifre de afaceri anuale de peste 1 milion Euro. Brander Promo importa, distribuie si personalizeaza articole promotionale ce se regasesc in cataloage internationale de referinta: Midoceanbrands – BUBBLES, Reda - Catalogul Excursion, Easy Gift - No.1 Turquoise Edition, Macma - Promotional Product & More Crisma, PF Concept - The Catalogue. De asemene, fiind membru PSI, pot importa si de la orice alt furnizor la cererea clientilor sai.

Citeste si:
30 de reclame amuzante
30 de reclame amuzante

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.