Salariul mediu din sistemul bancar ajunge la aproximativ 3.500 de lei. Descopera care sunt joburile care nu necesita studii superioare, dar care sunt remunerate la fel de bine.
"Meseriile pentru care se pot obtine salarii lunare nete in jurul valorii de 3500 lei sunt cele specializate, tehnice, pentru care exista o cerere mai mare de personal fata de forta de munca disponibila. Acest dezechilibru poate avea cauze multiple, de la desfiintarea sau neadaptarea la cerintele actuale a scolilor de meserii, pana la migratia ridica a persoanelor ce detin competentele cerute pe piata interna, spre salarii considerabil mai mari in strainatate, chiar in conditiile crizei economice", a declarat Cristian Seidler, HR Manager in cadrul Adecco, cel mai mare furnizor de servicii de resurse umane de pe plan national, citat de economica.net.

De asemenea, specialistii in resurse umane sustin ca salarii mari pot avea si soferii, sudorii, bucatarii sau maistii. Remuneratia acestora depinde insa foarte mult si de atributiile pe care le au si de firma angajatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.