Fuziunea dintre BCR Asigurari Vienna Insurance Group, in calitate de societate absorbanta si OMNIASIG Vienna Insurance Group, in calitate de societate absorbita, s-a incheiat cu succes.

Incepand cu data de 1 mai 2012, noua companie devine functionala, iar vechiul Omniasig Vienna Insurance Group isi inceteaza activitatea. In acest moment au fost incheiate procedurile organizatorice si operationale aferente procesului de fuziune si activitatea se desfasoara in cadrul unei singure companii, urmand ca in perioada post-fuziune sa fie solutionate o serie de ultime etape necesare, precum transferul de portofoliu si inregistrarea la Registrul Comertului.

"Omniasig a fuzionat cu BCR Asigurari, conform deciziei Vienna Insurance Group, actionarul majoritar al ambelor companii. Obiectivul acestei fuziuni a fost crearea companiei de asigurari lider pe piata din Romania, precum si eficientizarea operatiunilor Vienna Insurance Group pe plan local.

Prin realizarea acestei fuziuni, compania rezultata, al carei nume este Omniasig, devine cel mai mare asigurator de pe piata din Romania, mai stabil, cu o retea mai extinsa si foarte bine implementata la nivel national, care ofera servicii de asigurare la cele mai inalte standarde de calitate. Prin toate aceste elemente, compania rezultata in urma fuziunii vizeaza obiectivul de a ocupa prima pozitie in clasamentul companiilor de asigurari generale din Romania", se arata intr-un comunicat al companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.