Dupa ce guvernul Boc s-a batut cu pumnul in piept ca a scazut veniturile de sute de mii de lei de pe la agentiile sau companiile statului, iata ca, incet-incet veniturile nesimtite s-au tarat inapoi pe fluturasii de salariu, scrie Jurnalul National.
Cine a spus ca statul este un administrator prost? Imaginatia autoritatilor nu are deloc limite cand vine vorba sa-si recompenseze angajatii fideli: cand sub forma de salarii, cand prime, cand indemnizatii de prin diverse consilii de administratie, ba chiar si comisii de privatizare sau "negociere". Declaratiile de avere si de interese ale oficialilor statului sunt o mina de aur in aceasta privinta.

Adriana Slav, consilier al ministrului Economiei Lucian Bode, a incasat anul trecut 23.928 lei. Suma a fost insa completata frumusel cu alti 22.656 lei de la Electrica, 17.565 lei de la Nuclearelectrica si ceva "maruntis": 4.940 lei de la Enel Energie Muntenia, 1.888 lei de la Transgaz, 1.000 de lei de la E.ON Gaz Distributie si 564 lei de la Hidroserv Slatina. In total, peste 70.000 de lei, adica 5.850 de lei lunar, mai mult decat un secretar de stat, scrie Jurnalul National.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.