In 2012, anul alegerilor locale si parlamentare, discutiile intre colegii de munca sunt centrate si pe teme politice, este concluzia ultimului studiu efectual de site-ul de recrutare Bestjobs.

Proportia angajatilor care dezbat teme politice este egala cu cea a angajatilor care evita astfel de subiecte, la birou. 50% dintre respondenti considera ca astfel de discutii nu sunt potrivite la locul de munca.

Diferentele de caracter conduc la discutii in contradictoriu, atat cu echipa, cat si cu superiorii, pentru 9% dintre respondenti, in timp ce pentru 23% discutiile nu se realizeaza pe un ton ridicat, ci se desfasoara intr-un mediu pasnic.

18% dintre angajati nu au dezbatut inca acest subiect, dar considera ca in timpul alegerilor aceasta tema de discutie va suscita cel mai probabil atentia si interesul colegilor de munca.

  • Aveti discutii pe teme politice la birou?

9% - Da, discutii aprinse.
23% - Da, discutii linistite.
18% - Inca nu, dar cred ca in timpul alegerilor se va discuta pe aceasta tema.
50% - Nu, locul de munca nu este potrivit pentru astfel de discutii.

Sondajul a fost efectuat la nivel national pe pagina de candidati BestJobs in martie 2012, pe un esantion total de 1762 de respondenti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.