Postul de televiziune Romania TV a fost executat silit in urma demersurilor lui Elan Schwartzenberg, la actiune participand si trupe ale Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale din Politia Romana.

Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, a confirmat prezenta in teren a luptatorilor erviciului de Interventii si Actiuni Speciale (SIAS) si a sefului acestui serviciu, comisarul sef Teodor Stanca, spunand ca lichidatorul judiciar a solicitat prezenta politistilor pentru a supraveghea executarea silita.

Potrivit lui comisarului Ciocan, executarea silita a decurs fara incidente, partile intelegandu-se amiabil, scrie MEDIAFAX.

Intr-o scrisoare deschisa a redactiei Romania TV, adresata premierului Mihai Razvan Ungureanu si ministrului de Interne Gabriel Berca, remisa, miercuri, se afirma ca prezenta trupelor SIAS constituie un abuz si ca seful acestei structuri ar fi vorbit cu seful Politiei Romane, Liviu Popa, de pe telefonul omului de afaceri Elan Schwartzenberg.

Intrebat despre acest fapt, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Christian Ciocan, a infirmat ca cei doi ar fi purtat vreo discutie, spunand ca inspectorul general al Inspectoratului general al Politiei Romane se afla la o intalnire cu sefii politiilor din Balcanii de Vest.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, omul de afaceri Elan Schwartzenberg nu si-a prezentat punctul de vedere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.