Service-ul auto, companiile de constructii si patiseriile sunt afacerile preferate de tinerii care au hotarat sa isi infiinteze SRL-D-uri si astfel sa beneficieze de facilitatile oferite de statul roman prin programul de stimulare a tinererilor intreprinzatori.

Intretinerea si repararea autovehiculelor a fost codul CAEN cu cele mai multe firme inregistrate, 272, scrie wall-street.ro, urmeaza apoi lucrarile de constructii, cu 204 de firme, si fabricarea painii si a prajiturilor/ produselor de patiserie cu 172 de firme.

Restaurantele sunt urmatoarea afacere in preferintele tinerilor cu 144 SRL-D-uri si transporturi rutiere de marfuri se plaseaza pe locul 5 cu 139 de firme infiintate cu acest obiect de activitate.

Comertul cu amanuntul, in special de produse alimentare, bauturi si tutun a atras 134 de tineri, iar activitatile de consultanta si management 95.

Citeste integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.