Dan Grigore si-a depus demisia din functia de membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

Demisia a venit cu mentiunea ca nu poate functiona intr-o institutie obligata sa lucreze intr-un climat de presiune permanenta si lipsa de respect fata de reguli.

Dan Grigore enumera in cererea de demisie mai multe fapte petrecute pe parcursul celor aproape doua mandate ale sale in CNA, incheind cu declaratia presedintelui PNL, Crin Antonescu, care a spus despre el ca nu are onoare si i-a "reprosat voalat" ca nu este omul celor care l-au trimis in CNA, declaratie care "a fost doar picatura care a umplut paharul".

"Demisionez din Consiliul Audiovizualului pentru ca nu pot functiona intr-o institutie care e obligata sa lucreze intr-un climat de presiune permanenta, de lipsa de respect fata de reguli, de fatarnicie si de masluire sistematica a celor mai elementare principii, de monumentala rea-credinta si de poluare grava a spatiului public; pentru ca vocea mea este acoperita de puhoaie de batjocura si amenintari; pentru ca nu mai vreau sa suport un stres care nu produce nici cel mai mic bine social dupa ce decenii intregi am trait stresul nobil al scenelor de concert si al intalnirilor cu publicul de pretutindeni; pentru ca prevad o campanie electorala de o ferocitate fara precedent in care respectarea legii risca sa para chiar infractiune in ochii celor prea multi care cred ca «scopul scuza mijloacele». Iar eu vad cu oroare cum faradelegea ne duce in haos", isi motiveaza Dan Grigore decizia, citata de MEDIAFAX.

Membrul CNA Dan Grigore a declarat la sedinta de marti ca isi va da demisia din Consiliu daca Crin Antonescu, care a afirmat despre el ca nu are onoare, nu isi cere scuze pana la sedinta urmatoare a CNA, programata joi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.