In 2011 peste 150.000 de persoane au preferat solutia de plata a parcarii prin SMS fata de metodele traditionale de incasare a banilor. Tu cum iti platesti parcarea?

In anul 2011 s-au inregistrat peste 500.000 de plati prin SMS a parcarii in sistemul TPark operat de Piconet in Timisoara, Oradea si Satu Mare. In 2011 peste 150.000 de persoane au preferat solutia de plata a parcarii prin SMS fata de metodele traditionale de incasare a banilor. Cresterea este de aproape 3 ori mai mare ca in anul precedent (2010), informeaza Wall-Street.ro

Solutia de plata a parcarii prin SMS a fost introdusa in premiera in Romania de catre Piconet in anul 2006 in Timisoara, in paralel cu o solutie de validare telefonica pe baza de voucher pre platit. Din 2008 solutiile au fost extinse in Oradea, iar din 2011 se poate plati parcarea prin SMS in Satu Mare.

In prezent metoda de plata a parcarii prin SMS este disponibila pentru utilizatorii retelelor de telefonie mobila Orange si Vodafone.

Citeste integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.