Compania Mic.ro Retail, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu si care detine magazinele Mic.ro, si-a cerut insolventa.

Dosarul a fost depus marti la Tribunalul Bucuresti, iar termenul de judecata a fost stabilit pentru joi, relateaza MEDIAFAX. Lantul Mic.ro este format din 830 de magazine, dintre care 720 fixe si 110 mobile, si 58 de unitati Macro si miniMax.

Decizia lui Patriciu de a admite in cele din urma insolventa companiei sale vine dupa mai multe saptamani in care furnizorii Mic.ro au incercat sa-si recupereze sumele de bani datorate de firma lui Patriciu, prin cereri sechestru asigurator si cereri de insolventa in instanta.

Printre firmele care au cerut in acest an insolventa Mic.ro se numara compania de taximetre Meridian, Touring Europabus - apartinand lui Dragos Anastasiu, Vel Pitar si grupul Tiriac Auto.

Citeste si
Mic.ro nu si-a respectat niciodata angajamentele


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.