In primavara lui 2012, iubitorii de moda au noi motive de bucurie. H&M deschide magazine in alte cinci orase din tara Arad, Craiova, Iasi, Braila si Suceava.

Astfel, in primele luni de primavara vor avea loc deschiderile celor cinci unitati din Arad (Atrium Mall), Iasi (Palas Iasi), Craiova (Electroputere Parc), Braila (Promenada Mall) si Suceava (Iulius Mall).

In cei aproximativ 1600 metri patrati inchiriati in fiecare centru comercial, fanii H&M vor gasi produse moderne, de calitate, la preturi accesibile. Cu aceste noi deschideri din tara, echipa H&M Romania se mareste, in fiecare magazin urmand sa lucreze o echipa de aproximativ 20-25 de angajati.

Retailerul suedez de fashion Hennes&Mauritz a patruns pe piata din Romania in primavara anului trecut, cand a deschis primul magazin in AFI Palace Cotroceni, pe 25 martie. In anul 2011, planul de expansiune a inclus, pe langa cele 6 magazine deschise in Bucuresti, cinci dintre cele mai mari orase din tara: Brasov, Cluj, Timisoara, Oradea si Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.