Afla care sunt subiectele pe care trebuie sa le citesti pentru a fi informat in aceasta dimineata.

Dimineata decisiva pentru Guvernul propus de Mihai Razvan Ungureanu. Astazi senatorii si deputatii vor vota daca investesc sau nu noul cabinet. Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului este programata sa inceapa la ora 11.00.

Problemele politice sunt comentate si de presa internationala. Astazi, cotidianul Financial Times sustine intr-un articol dedicat, ca problemele politice ale lui Traian Basescu nu se vor incheia cu instalarea Guvernului Ungureanu.

Tot astazi, directorul general al ANM, Ion Sandu, a oferit cateva detalii orientative despre fenomenele meteo periculoase din luna februarie. Acesta a mentionat ca sunt semnale ca din 13 februarie va ninge din nou in Romania, dar ca nu se poate spune acum cat de puternic va ninge sau cat de tare va sufla vantul.

Un alt subiect interesant ii vizeaza pe fanii serialului Dr. House, care, din pacate, au o dimineata trista. House isi pune bastonul deoparte dupa al optulea sezon, au anuntat reprezentantii televiziunii Fox.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.