Pe o piata in care, de regula, multionationalele fac regulile jocului, exista si afaceri romanesti lansate imediat dupa Revolutie care fac fata cu brio competitiei acerbe. Aflati dintr-un clasament care sunt cele mai importante business-uri de familie din Romania.


Detinut de: Florin si Mariuca Talpes
Venituri anuale: 32,4 mil. euro
Website: www.bitdefender.ro

Bitdefender a fost lansat in 2001 de sotii Florin si Mariuca Talpes, iar acum este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de securitate IT, produsele companiei fiind folosite de peste 400 de milioane de utilizatori din toata lumea, scrie Wall-Street.ro. In afara de Romania, compania mai are birouri in SUA (Florida si California), Spania, Marea Britanie si Germania si un centru de servicii in Chile.

Detinut de: Mihaela, Mihai si Nicolae Marcu
Venituri anuale: 33,8
Website: www.medlife.ro

Medicul pediatru Mihaela Marcu Cristescu a fondat afacerea MedLife in anul 1996, aceasta dezvoltandu-se de la un cabinet “de apartament”, la una dintre cele mai importante retele private de servicii medicale. In prezent, reteaua este condusa de fii acesteia, Mihai si Nicolae Marcu. MedLife are 9 hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad, 8 laboratoare proprii de analize, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 7 centre cu specializare unica si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.