Incepand cu19 noiembrie, fanii bucuresteni se vor putea bucura de moda si calitate la cel mai bun pret si in noul magazin H&M care se va deschide in sudul Capitalei.

Marea inaugurare va avea loc pe 19 noiembrie, la ora 11:00. In ziua deschiderii, primii 100 de clienti vor primi un H&M Fashion Card in valoare de 80 RON, care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania.

In magazinul H&M din Sun Plaza se vor gasi articole de zi cu zi pentru femei si barbati, piese moderne pentru femei, articole din denim, colectii pentru copii si adolescenti, dar si accesorii, lenjerie intima si colectii sport.

  • Ce preturi vei gasi in magazin?
In aceasta iarna, fanii H&M vor gasi in magazine articolele must have ale sezonului: pulovere si rochii tricotate, jachete imblanite si pantaloni grosi. Preturile produselor variaza intre 39,90 ron pentru puloverele de dama, 89,90 ron pentru rochiile tricotate, 99 ron pentru puloverele barbatesti, 129,00 ron pentru jachete si 39.90 ron pentru vestele pentru copii.

  • H&M va deschide luna aceasta alte doua unitati: in Lotus Center din Oradea, pe 24 noiembrie si in Maritimo Shopping Center din Constanta, pe 25 noiembrie. Pana in prezent, retailerul international a deschis in Romania 8 magazine, dintre care 5 in Bucuresti (in AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall) si 3 in tara, in Brasov, Cluj si Timisoara.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.