Reactiile dupa moartea lui Steve Jobs au coplesit Internetul din toate colturile lumii. La 10-15 ani distanta, chiar si copiii nostri vor afla despre el, omul care a creat iPad-ul si a perfectionat standardele ce se vor propaga pana in 2025. Antreprenorii romani dar si straini au comentat pe marginea subiectului, pentru Wall-Street.ro.
  • Steffen Ehrhardt, product specialist EMEA la Google, a spus ca intreaga generatie actuala a fost modelata in jurul iPod-ului, Mac-ului, iPhone-ului si a iPad-ului, precum si a viziunii sale de a crea noi trenduri. “Aceasta este mostenirea lasata copiilor nostri – dorinta de a crea noi standarde”, spune Ehrhardt, pentru Wall-Street.ro.

Directorul de produse al Google pe EMEA a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Steve Jobs. “Moartea lui Steve Jobs este un soc pentru intregul sector tehnologic, si mai departe. Focusul lui pentru experienta utilizatorului mai departe de orice a fost o inspiratie pentru o multime de companii, inclusiv Google. El a reusit lucruri incredibile la Apple si a setat standarde pentru intreaga industrie, cu o inteligenta uimitoare”, a mai spus Steffen Ehrhardt.
  • Inaki Berroeta, director executiv al Vodafone Romania, considera ca viziunea lui Steve Jobs, creativitatea, curajul de a gandi diferit si contributia lui la popularizarea lumii digitale vor ramane pentru totdeauna in istorie. Cu toate acestea, el nu se hazardeaza sa spuna cine va fi modelul „copiilor nostri, peste 10 ani. Cateodata, imi este greu sa inteleg pe cine admira chiar si in zilele noastre, cu atat mai mult peste 10 ani. Ceea ce stiu cu siguranta este ca vietile lor vor fi influentate, multi ani de acum, de mostenirea lasata de Steve Jobs”, a declarat seful Vodafone Romania.

El crede ca Apple va continua sa aiba succes mult ani de acum inainte.

"Apple ramane o companie extraordinara, cu o linie de produse impresionante, cu idei grozave, cu o viziune puternica si o intelegere reala a misiunii sale. Cred ca Steve Jobs a lasat o mostenire foarte solida in compania sa”, a mai spus Berroeta.
  • Timos Tsokanis, director executiv tehnologia informatiei la Romtelecom, considera ca mostenirea lasata de Steve Jobs va fi la fel de importanta si in urmatorii 10-15 ani, cum este si in prezent, tinand cont de faptul ca aceasta a revolutionat modul in care oamenii comunica, interactioneaza, se distreaza si fac cumparaturi. “A avut o viziune care a transformat comportamentul cotidian al multor oameni, atitudinea si obiceiurile lor”, spune el.
Citeste integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.