Endava, companie britanica de servicii si solutii IT pentru companii, vrea sa recruteze 350 de persoane in Romania pana in iunie 2012. Cele mai multe angajari urmeaza sa fie efectuate pentru centrele din Iasi si Bucuresti.

Endava este prezenta pe plan local cu birouri la Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti si are in prezent 310 angajati, cu 60 de angajati mai mult decat in ianuarie.

"La sfarsitul campaniei de recrutare, in iunie 2012, Endava va numara in Romania peste 650 de angajati, devenind astfel unul dintre cei mai dinamici angajatori din IT la nivel local. (...) Campania de recrutare face parte din strategia grupului, care si-a propus ca pana la sfarsitul lui iunie 2012 sa atinga 1.000 de angajati", se arata intr-un comunicat al companiei.

Cel mai mare birou al companiei se afla la Cluj-Napoca, impartit in doua sedii, unde lucreaza peste 180 de angajati

In Iasi, Endava va avea 50 de angajati noi pana in decembrie 2011, iar pentru anul urmator planurile companiei sunt de a dubla personalul si de a-si extinde spatiul de birouri. Pentru Bucuresti, obiectivul este de a ajunge la 100 de angajati pana in iunie 2012.
Pentru biroul din Cluj-Napoca vor fi recrutate aproximativ 60 de persoane, pana in martie-aprilie 2012.

Endava furnizeaza servicii de consultanta, dezvoltare software si solutii de suport IT clientilor din Europa si SUA.Grupul are sucursale la Bucuresti, Cluj, Iasi, Chisinau, Londra, Wallingford (Anglia) si New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.