Au pe mana afaceri de sute de milioane de euro si conduc mii de oameni. Cu o saptamana inainte de inceperea scolii, ce le-ar transmite acestia fostilor profesori daca i-ar reintalni?

  • Bogdan Georgescu, Managing Partner Colliers International

"In cei 16 ani de scoala am avut mai multi profesori de care imi amintesc cu drag, dar ii voi mentiona acum doar pe cei trei care au avut un impact in dezvoltarea mea personala.

La scoala generala nr. 18 din Brasov, doamna profesor Anisoara Pop m-a ajutat (aproape fortat) sa descopar chimia. De cativa ani mi-am tot propus sa o caut sa ii multumesc pentru ca dansa a fost primul profesor care mi-a aratat ca prin munca se poate realiza aproape orice. Chimia a fost materia la care am facut performanta la Olimpiadele Nationale.

  • Manuela Necula, director general al Ogilvy Romania

Care a fost profesorul care v-a influentat cel mai mult cariera? Cum si-a adus aportul in dezvoltarea dvs. ulterioara?

Influentele majore nu le-am avut din scoala, ci, mai tarziu, la cativa ani dupa ce am intrat in publicitate. Pe vremea cand lucram de vreo trei ani in cea mai creativa agentie de publicitate a momentului, D'Arcy (prin 1998), am avut ocazia sa-l intalnesc pe Peter Davies, cel ce conducea la momentul respectiv D'Arcy, pe regiunea EMEA (n.red. Europa, Orientul Mijlociu si Africa). Intalnirea m-a impresionat extrem de mult si, din acel moment, mi-am dorit sa am ocazia sa lucrez in preajma acestui om.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.