Western Union Romania anunta primul castigator al campaniei La ocazii speciale, castigi premii speciale. Premiul de 1.000 de euro, pentru aniversarea zilei onomastice, a fost castigat de Iulian Popovici din Calarasi.

Iulian Popovici are 29 de ani si si-a sarbatorit ziua onomastica pe 21 iunie, chiar in ziua de debut a campaniei Western Union. El s-a inscris in concurs pe www.transferdebani.ro si a fost desemnat primul castigator al campaniei Western Union in urma tragerii la sorti din 15 august, primind un premiu de 1.000 de euro.

“Peste 90% dintre romanii chestionati in cadrul unui studiu derulat de Western Union considera ca banii sunt cadoul perfect pentru ocaziile speciale din vietile lor, cum ar fi aniversarile, nunta sau botezul. Campania noastra le ofera clientilor sansa de a castiga un astfel de cadou perfect. Ea ii incurajeaza, totodata, pe romani sa ofere cadouri in bani celor dragi pentru care noi le punem la dispozitie serviciile noastre de transfer de bani rapide, sigure si la indemana”, a declarat Claudia Marta (foto), Senior Marketing Manager Romania si Bulgaria.

Campania Western Union a demarat pe 21 iunie 2011, invitandu-i pe toti cei care sarbatoresc un eveniment special pana pe 30 septembrie sa se inscrie in concurs pe www.transferdebani.ro, intr-una dintre cele patru categorii disponibile: nunta, botez, aniversare si onomastica. Concursul este deschis oricarei persoane cu domiciliul in Romania si cu varsta de peste 18 ani. De asemenea, primii 10 invitati care opteaza sa trimita un cadou in bani pentru evenimentul special - nunta, botez sau aniversare - prin Western Union si s-au inregistrat pe www.transferdebani.ro, castiga automat cate 100 de euro, daca sunt inregistrati pentru evenimentul castigator.

Castigatorii din categoria nunta vor primi din partea Western Union un cadou de 5.000 de euro, suma care reprezinta costul mediu al unei nunti in Romania, conform unui studiu realizat de companie. Premiul pentru botez va avea o valoare 3.000 de euro, iar pentru aniversare si onomastica sunt oferite trei premii in valoare de 1.000 de euro fiecare. Primii 10 invitati la evenimentele castigatoare in fiecare categorie vor castiga automat cate 100 euro.

Campania propune premii in valoare totala de 16.000 de euro si se va desfasura la nivel national in perioada 21 iunie – 30 septembrie 2011 in toate unitatile BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, Bancpost, Credit Europe Bank, Garanti Bank si Banca Comerciala Carpatica care ofera serviciul de transfer de bani Western Union.

Despre Western Union Romania

Citeste si:
Transferuri de 300 miliarde dolari, la nivel global
Transferuri de 300 miliarde...

Serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil in Romania din anul 1996. In prezent, serviciile Western Union sunt disponibile pe piata locala prin: Angelo Costa Romania Group SRL, Banca Romaneasca - Membra a Grupului National Bank of Greece, Banca Transilvania, Bancpost, BRD – Groupe Société Générale, Credit Europe Bank, Banca Comerciala Carpatica, Emporiki Bank, Garanti Bank, Millennium Bank, Posta Romana si Raiffeisen Bank. Prin acesta retea puternica de locatii ale agentilor, serviciile de transfer de bani Western Union sunt disponibile in peste 4.600 de locatii in Romania.

Despre Western Union

The Western Union Company (NYSE: WU) este compania lider pe piata globala a transferurilor de bani. Impreuna cu organizatiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil si Western Union Business Solutions, Western Union le ofera clientilor sai modalitati rapide, fiabile si usoare de a trimite sau primi bani in locatii din intreaga lume, de a realiza plati si de a achizitiona ordine de plata. Serviciile Western Union, Vigo si Orlandi Valuta sunt accesibile printr-o retea comuna de aproximativ 470.000 de locatii ale agentilor, care acopera peste 200 de tari si teritorii. In 2010, The Western Union Company a efectuat 214 milioane de tranzactii consumer-to-consumer la nivel global, realizand transferuri totale de 76 de miliarde de dolari intre consumatori si a efectuat 405 milioane de plati comerciale. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.westernunion.ro.

Citeste si:
Western Union: Romanii trimit bani in tara din peste 170 de tari
Western Union: Romanii trimit...

Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Adriana Ruxandescu la telefon: 021.312.38.35 sau e-mail: adriana.ruxandescu@dccom.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.