Ispat Sidex Galati, Orange Romania si MobiFon au fost cele mai profitabile firme mari in anul 2004. Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania a prezentat, ieri, topul national al firmelor private, clasament realizat in functie de profitul brut obtinut in 2004 . La categoria intreprinderilor mijlocii, pe prima pozitie s-a plasat BCR Leasing din Bucuresti, cu un profit brut de 211,2 miliarde de lei. Locul secund a fost adjudecat de Datatim din Timisoara, cu 201,4 miliarde de lei, iar firma Hungastro Sfantu Gheorghe a pierdut o pozitie fata de anul trecut, situandu-se pe locul trei, cu un profit brut de 178,5 miliarde de lei.

Primele locuri in randul intreprinderilor mici sunt ocupate de firmele Fortum Engineering Romania din Capitala, Metal Galati si Winmarkt Bucuresti, care isi pastreaza pozitia detinuta in editia de anul trecut a topului. Vest Trade & Consulting din Bucuresti a ocupat primul loc la categoria microintreprinderilor, urmata de doua firme de asemenea din Bucuresti - TFM si Francredit


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.