Facebook este o retea sociala folosita de peste 700 de milioane de oameni in intreaga lume. Chiar daca ea a fost creata pentru a facilita comunicarea cu prietenii si familia, multi au ajuns s-o utilizeze pentru alte scopuri.
Money.ro prezinta 10 motive pentru care merita sa-ti stergi contul de Facebook

1. Furtul de identitate
: Incercati sa cautati pe Facebook personaje precum Barack Obama sau Lady Gaga si veti gasi nu unul, ci mai multe conturi cu aceleasi poze si informatii. Retineti, insa, ca acest lucru nu li se poate intampla doar personalitatilor foarte cunoscute, ci este oricand posibil ca cineva sa va fure datele personale si sa va creeze un profil fals. Daca totusi nu vreti sa renuntati la Facebook, exista si varianta de a fi cat mai "secretosi" in ceea ce priveste informatiile personale si cat mai stricti cu persoanele pe care le acceptati in lista de prieteni.

2.Chiar daca Facebook a incercat sa tina departe copiii sub 13 ani, adevarul este ca nu prea a reusit. Numarul persoanelor sub 13 ani care isi fac conturi false pe faimoasa retea este in continua crestere si cu siguranta problemele de securitate nu se opresc aici. Pe de alta parte, multi nu stiu faptul ca tot ceea ce posteaza pe propriul Wall intra in proprietatea Facebook.

Citeste mai multe motive pe Money.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.