Anul 2010 a fost unul bun pentru sefii marilor corporatii, o parte dintre acestia dublandu-si, sau chiar triplandu-si veniturile realizate. Cresterea castigurilor vine insa si in conditiile in care, pe durata primilor ani de criza, acestea suferisera scaderi aproape la fel de abrupte.
  • Lawrence Ellison, seful gigantului software Oracle, a incasat 8,2 milioane dolari cash anul trecut precum si actiuni in valoare de 61,9 milioane dolari.

  • Libanezul de origine palestiniana este CEO-ul Occidental Petroleum, cel mai mare producator de petrol din statul american Texas.
  • Presedintele, directorul si CEO-ul conglomeratului media Viacom ocupa prima pozitie a clasamentului. Philippe P. Dauman a castigat din salariu si bonusuri 14 milioane dolari, el fiind de asemenea rasplatit cu alte 70,5 milioane dolari sub forma de actiuni si optiuni pe Bursa din New York.
Citeste integral pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.