Trei portaluri imobiliare au analizat preturile cerute de proprietari si agentii in primele trei luni ale acestui an. Daca unii au observat preturi in crestere, altii vorbesc de scaderi de pana la 17% fata de anul trecut.

Preturile cerute pentru apartamentele noi si vechi din tara au crescut in luna martie cu 0,9% fata de februarie, pana la 1.043 euro/mp util, insa reprezinta o scadere cu 13,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata o analiza a portalului imobiliare.ro.

In Bucuresti, preturile solicitate de proprietari si agentii pentru apartamente au crescut cu 0,8% in luna martie, pana la 1.169 euro/mp util, dar au ramas cu 9,9% mai mici fata de aceeasi perioada a anului trecut, mai arata datele imobiliare.ro. Pe segmentul apartamentelor noi, cresterea preturilor cerute a fost de 0,3% in ultima luna, in timp ce pe segmentul locuintelor vechi, cresterea a fost de 0,9%.

Citeste integral pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.