Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca a "inteles ca la noapte, la ora 0.00", Romania iese din criza, astfel ca "romanii sunt pregatiti sa iasa pe strazi cu aparate de fotografiat si camere video pentru a vedea cum criza zboara din Romania si pleaca in alta parte".

Liviu Dragnea a afirmat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Zalau, ca iesirea din recesiune nu inseamna si iesirea din criza si ca Guvernul ar trebui sa fie atent cu astfel de afirmatii, intrucat ele pot avea consecinte grave asupra populatiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am inteles ca la noapte (in noaptea de joi spre vineri - n.r.), la ora 0.00, iesim din criza. Romanii sunt pregatiti sa iasa pe strazi cu aparate de fotografiat si camere video pentru a vedea cum criza zboara din Romania si pleaca in alta parte", a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit sursei citate, iesirea din recesiune nu inseamna si iesirea din criza economica si "nu se poate afirma iesirea din recesiune" in conditiile in care nu se stie "ca intr-adevar caderea economica s-a oprit".

"In plus, iesirea din recesiune nu se constata dupa doua trimestre in care nu mai este cadere economica", a declarat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.