Compania producatoare de jocuri pentru retele sociale Zynga ar putea atrage o noua investitie in valoare de circa 250 milioane de dolari, “parintele Farmville” valorand astfel intre 7 si 9 miliarde de dolari, conform unor persoane familiare cu situatia, scrie Wall Street Journal.
In luna aprilie a anului trecut, start-up-ul Zynga a fost evaluat la circa 4 miliarde de dolari. Identitatea noilor investitori nu este, in prezent, cunoscuta, scrie Wall-Street.

Discutiile despre investitia in Zynga reprezinta unul dintre cele mai recente semne privind interesul in crestere pentru companiile online cu crestere rapida, ce inca nu sunt listate pe bursa. Pe langa Zynga, alte companii care au atras investitii masive sunt Facebook, Twitter sau americanii de la Groupon, companie prezenta si pe piata autohtona din decembrie, anul trecut.

LinkedIn si serviciul de radio online Pandora Media au demarat recent procedurile necesare listarii la bursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.