O delegatie numeroasa de specialsiti ai constructorului de autoturisme Nissan s-a aflat ieri la Craiova, unde a vizitat fabrica Daewoo, sustin surse din cadrul companiei craiovene. Este a doua vizita de calibru pe care Nissan o efectueaza la Daewoo Craoiva in ultimele doua saptamani.

Aceleasi surse sustin ca prima data, din delegatia Nissan a facut parte chiar directorul de investitii pentru Europa, iar ieri acesta si-a trimis specialistii pe fiecare ramura de productie de autoturisme.
In ultimele doua luni, la Daewoo s-au mai aflat reprezentanti ai Renault Romania si Ford. Cei trei mari producatori s-au aratat interesati de achizitionarea pachetului de actiuni al Daewoo Craiova, cunoscut fiind faptul ca luna aceasta expira intelegerea contractuala pe care Daewoo a avut-o cu General Moros din Coreea (GM-Daewoo Coreea, compania creata dupa ce General Motors a cumparat producatorul de autoturisme Daewoo), privind furnizarea de piese de schimb catre fabrica din Craiova.

Compania Nissan are o alianta la nivel mondial cu Renault, proprietarul celeilalte fabrici de autoturisme din Romania - Dacia Pitesti.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.