Brent Valmar este, deopotriva, presedintele Asociatiei Importatorilor si Producatorilor de Autovehicule, dar si persoana care conduce destinele Porsche Romania, grupul cu cele mai bune rezultate de vanzari in randul importatorilor. O persoana tocmai nimerita pentru a ne face tabloul SIAB 2005 la inceput de drum.

- Domnule Valmar ce aduce startul editiei 2005 a SIAB?
- Romania este, din nou, pentru mai bine de o saptamana, capitala regionala a automobilului. S-au implinit, iata, 12 ani de la prima manifestare de gen organizata in Bucuresti si am ajuns deja la a cincea editie internationala. Evenimentul este inclus in calendarul Organizatiei Inter-nationale a Constructorilor de Autovehicule (OICA) si, asa cum o sa descopere si publicul, nu degeaba, manifestarea fiind, realmente, de un nivel inalt.

- La ce va asteptati de la editia 2005 din punctul de vedere al APIA?
- Ne bucuram sa avem 180 de expozanti, din care 80 sunt noi. Sunt o multime de masini in premiera nationala si foarte multe care au avut prima aparitie publica, pe plan mondial, cu nici o luna in urma, la Frankfurt. Sunt, deci, lucruri de vazut, asa ca nu cred ca am fost prea optimisti atunci cand am anticipat ca SIAB 2005 va avea mai mult de un sfert de milion de vizitatori.

- La ce nivel al vanzarilor va asteptati in perioada Salonului?
- Eu nu cred ca mai este cazul sa ne gandim la SIAB ca la un punct de vanzare. Acesta este, si va ramane, cred eu, un punct de informare. Un loc in care clientul se documenteaza, sa aleaga, sa reflecteze, pentru ca mai apoi sa mearga la locatia dealerului pentru a plati si a intra in posesia masinii. Pe de alta parte insa, cred ca SIAB 2005 va oferi premisele pentru o crestere a vanzarilor.

- La final, dezvaluiti-ne ce aduce nou Porsche Romania la SIAB 2005?
- Cu 2.919 metri patrati supra-fata de expunere la interior, plus un altul, exterior, pen-tru vehiculele utilitare, si cu 63 de exponate, pot sa a-firm, fara sa ma insel, ca avem cea mai puternica prezenta la SIAB. In plus, fiecare marca are o multime de premiere. As amin-ti Passat Variant, Touareg in versiune de varf si Golful R32, Octavia RS si conceptul Yeti, la Audi RS 4 si, desigur, Q7, Seat Leon, ori Porsche Carrera GT si Cayman. Lista este mult mai lunga si, cred, cei care vor vizita zona noastra vor avea prilejul sa o faca in mai multe randuri sau sa zaboveasca timp indelungat pentru a avea, cu adevarat, o imagine completa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.