In doar cinci zile s-au vandut 20 de paturi cu apa

Targul de mobila de saptamana trecuta le-a oferit romanilor posibilitatea sa-si achizitioneze mobilier ce tine pasul cu ultimele tendinte in materie. Pentru a face cumparaturi a fost nevoie de un buget consistent. Clientii care si-au dorit un dormitor au platit intre 12 milioane de lei vechi pentru piesele clasice din stejar si 80 de milioane de lei, pentru unul din esenta din pal melaminat si cherestea.

Pe langa exotismul pieselor, cumparatorii au alergat dupa culorile pastelate. Nu de acelasi succes s-au bucurat firmele care au expus piese fanteziste in culori tari. "Multi au ras,
s-au asezat pe canapele si si-au facut poze, dupa care au plecat", ne-a declarat, dezamagit, reprezentantul uneia dintre firmele prezente la Romexpo. "Data viitoare nu o sa mai venim", a adaugat acesta.

Lemnul de zambila pe apa, in voga

De mare trece la romani s-au bucurat insa paturile cu apa. Vanzarile mari i-au luat prin surprindere si pe reprezentantii firmei. "Nu ne-am asteptat la asa un succes", ne-a declarat Modrea Mircea, administratorul Aquadream. Nu va ganditi insa ca pretul unui pat cu apa este la indemana oricui, pentru ca variaza intre 1.200 si 4.000 de euro. Cu toate acestea, doar in cadrul targului s-au vandut 20 de bucati. In mijlocul atentiei s-au aflat si produsele de mobilier din lemn de zambila pe apa, impletite manual. Chiar daca numai un coltar de canapea costa intre 35 si 40 de milioane de lei, iar o masuta de lemn masiv intre 2 si 15 milioane de lei, firma a obtinut sapte comenzi. Tocmai pentru ca multi s-au aratat interesati, firma introduce si plata in rate.

35 de milioane o bucatarie

Nici bucatariile nu au fost tocmai ieftine. Cine si-a dorit una utilata cu strictul necesar, adica un dulap cu cateva sertare, hota, masa si patru scaune trebuia sa dispuna de 35 de milioane. Persoanele mai pretentioase puteau opta si pentru ceva mai scump. O bucatarie cu frigider incorporat, masina de spalat vase sau plita electrica, in schimbul a 75 de milioane de lei. Una dintre noutatile prezentate in cadrul targului a fost fotoliul care face masaj, realizat din piele, adus din Spania. Pretul de 3.800 de euro i-a tinut insa la distanta pe multi amatori.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.