Remanierea la nivelul secretarilor de stat si prefectilor va avea loc saptamana viitoare, a declarat ieri primul-ministru Tariceanu. "Astept inca sa primesc evaluarile de la ministerele de linie. O parte din ele mi-au trimis deja datele, iar saptamana viitoare urmeaza sa fac reevaluarea", a spus premierul, care declara, la inceputul lunii, ca va opera schimbari mai ales la nivelul secretarilor de stat care se ocupa de integrare.

Adjunctii ministrilor urmau sa fie evaluati de catre sefii lor, dupa care prestatia acestora va fi analizata la nivelul partidelor si apoi in coalitie. Democratii sunt singurii care au finalizat analiza si, deocamdata, exista doar un secretar de stat despre care se stie cu certitudine ca va fi schimbat: Radu Mircea Popescu de la Ministerul Administratiei si Internelor. Conservatorii sustin ca nu vor sa schimbe pe nimeni, iar liberalii urmeaza sa analizeze activitatea reprezentantilor lor in cadrul unei reuniuni care are loc astazi, la Brasov.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.