Mittal Steel a preluat pachetul majoritar de actiuni al operatorului galatean Romportmet contra sumei de 47 de milioane de dolari.

Kap Singh, directorul general al Mittal Steel Galati a declarat ca decizia de integrare a Romportmet in portofoliul Mittal Steel este in concordanta cu eforturile permanente ale companiei de eficientizare a costurilor pentru toate unitatile pe care le detine in Romania.

Mittal Steel este cel mai mare producator mondial de otel, avand operatiuni in 14 tari, pe patru continente. Mittal Steel integreaza toate aspectele productiei moderne de otel, pentru a avea un portofoliu cuprinzator, de produse plate si lungi.

In 2004, Mittal Steel a avut venituri de 22,2 miliarde de dolari si livrari de hotel de 42,1 milioane de tone. In Romania, Mittal Steel detine Mittal Steel Galati - cea mai mare companie privata din tara si cel mai important producator integrat de otel - precum si combinatele Mittal Steel Iasi, Mittal Steel Hunedoara si Mittal Steel Roman.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.