Este vorba de NEC MultiSync LCD2170NX, cel mai nou model al producatorului nipon. Lansarea lui oficiala a fost anuntata pe 31 august 2005, iar Flamingo l-a introdus in reteaua sa de magazine incepand din aceasta saptamana.

NEC MultiSync LCD 2170 NX este echipat cu toate tehnologiile create special pentru seria 70 de monitoare NEC MultiSync.

Diagonala de 21,3 inch si rezolutia recomandata de 1600x1200 fac posibila rularea mai multor aplicatii in ferestre vizibile, simultan. Astfel pot fi editate pagini A3, sau a cate doua pagini A4 fara a fi nevoie de o bara de scroll pentru vizionarea in intregime a acestora.

Unghiul de vizibilitate este si el unul impresionant, de 176 de grade, atat orizontal cat si vertical. La aceasta se adauga si platforma rotitoare, situata la baza piciorului, care permite rotirea monitorului cu 180 de grade. Puteti astfel sa aratati rezultatele muncii oricui din birou, mult mai usor decat oricand pana acum.

Monitorul este optimizat pentru rularea de aplicatii multimedia, beneficiind de tehnologia Dynamic Visual Mode (DVM), care permite adaptarea culorilor si contrastelor pentru grafica computerizata. Daca doriti puteti sa ii adaugati un modul creat special, care va va oferi in plus si un sunet de calitate foarte buna. In plus au mai fost adaugate, in partea laterala, si doua porturi USB 2.0, pentru a facilita conectarea Plug-and-Play a diferitelor dispozitive.

Datorita chipului NTAA (Non Touch Auto Adjustment), monitorul NEC MultiSync LCD 2170NX se poate adapta automat la una din doua surse de semnal definite anterior. Semnalul acestora poate fi atat digital cat si analogic. Ajustarea are loc la deschiderea monitorului precum si la intervale periodice de timp.

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de IT&C&CE din Romania. Flamingo este o companie certificata ISO 9001, atat pentru distributia de produse IT si Consumer Electronics cat si pentru proiectarea si productia de calculatoare. In Romania firma detine o retea de peste 80 de magazine IT si Consumer Electronics si filiale in 41 de orase.

Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo si-a intarit pozitia de lider pe piata IT din Romania, numarul calculatoarelor asamblate in 2004 atingand 60.000 unitati, ceea ce reprezinta o cota de piata de 25 al suta din totalul sistemelor asamblate in Romania.

Din grupul Flamingo mai face parte si cea mai importanta companie de distributie a produselor IT si Consumer Electronics de pe piata romaneasca - Flamingo Distribution Center, ce deserveste in prezent un numar de aproximativ 1500 clienti activi si acopera intreg teritoriul tarii prin parteneri locali si prin cele patru puncte de vanzare regionale, fiecare beneficiind de personal si depozit dedicat.

Incepand din anul 1999, Flamingo are o prezenta activa si in plan international, atat in distributie cat si in retail, avand in prezent subsidiare in Bulgaria, Croatia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia si Muntenegru.

La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat cu un succes remarcabil oferta publica initiala de actiuni Flamingo International. In urma acesteia s-a vandut un volum de 19,55 milioane actiuni, cu 15 la suta mai mult decat volumul initial scos la vanzare, obtinandu-se 12,5 milioane euro, suma care va fi investita in proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv si Intensiv, Future World, Retail International.

Flamingo International este o societate ale carei actiuni se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul FLA.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.