Compania Jaguar Development a investit 30 de milioane de euro pentru constructia City Mall, care va fi inaugurat la 15 octombrie. Investitia a creat peste 1000 de locuri de munca, a declarat directorul general al societatii, Valentin Preda. El a subliniat ca peste 700.000 de locuitori din sudul Capitalei, vor beneficia de servicii moderne si de calitate la City Mall. Este vorba despre singurul asemenea complex care acopera semicercul de sud al Bucurestilor, fiind localizat la intersectia a cinci dintre cele mai circulate artere (Soseaua Oltenitei, Soseaua Giurgiului, Calea Serban Voda, Soseaua Viilor si Bulevardul Pieptanari).

Mall-ul va avea o suprafata construita de 38.000 de metri patrati, spatiile comerciale insumand circa 24.500 de metri patrati. Mall-ul cuprinde 16.000 de metri patrati de spatii comerciale si de distractie, 3.735 metri patrati de cinema si baruri, 4.000 de metri patrati de restaurante, terase si mese, 1.000 de metri patrati de birouri si sali de conferinte si 10.000 de metri patrati - parcare si depozite.

Spatiile comerciale sunt inchiriate de peste 100 de retaileri, pe o durata intre 3 si 5 ani, la preturi variind intre 40 si 120 de euro pe metru patrat, in functie de suprafata, perioada contractuala si facilitatile cerute.

Imobilul are trei niveluri subterane (unde sunt amenajate circa 400 de locuri de parcare) si cinci supraterane. Parterul si primul etaj sunt rezervate galeriilor comerciale, iar la nivelurile superioare sunt amenajate spatii de distractie si petrecere a timpului liber.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.