Viteza de navigare pe Internet printr-o conexiune dial-up creste. Romtelecom ofera posibilitatea utilizatorilor serviciilor ClickNet de a instala un program care creste viteza de pina la cinci ori.

Toti utilizatorii serviciilor ClickNet de acces la Internet prin dial-up au posibilitatea de a-si instala si de a utiliza gratuit optiunea ClickNet Accelerator pentru a naviga pe Internet si pentru a transmite e-mail-uri. ClickNet Accelerator va oferi utilizatorilor o viteza de pina la cinci ori mai mare decit cea a conexiunii obisnuite dial-up. Programul realizeaza o compresie a paginilor web si a continutului me-sajelor e-mail, astfel incit transmisia de date catre PC sa se realizeze cu o viteza mai mare. De asemenea, ofera posibilitatea de a bloca anunturile publicitare de tip pop-up.

25 de minute economisite

Conform unui test realizat de Romtelecom, paginile deschise fara ClickNet Accelerator in 37 de minute au fost deschise dupa instalarea programului in 12 minute. Viteza maxima care se poate atinge este de 280 kbps. Programul poate fi descarcat gratuit de pe site-ul www.clicknet.ro. Romtelecom anunta ca din aceasta saptamina va extinde furnizarea serviciilor de acces Internet prin dial-up, ClickNet Freedom si ClickNet Digital, la nivelul intregii tari, inclusiv in zonele care pina acum nu se aflau in aria de acoperire.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.