Incepand cu 1 iulie 2010, Avocatnet.ro se alatura portofoliului InternetCorp. Cele doua companii au semnat un acord prin care InternetCorp va asigura reprezentarea in piata de publicitate a Avocatnet.ro, liderul publicatiilor online cu profil juridic din Romania.

Avocatnet.ro ocupa la momentul de fata locul 4 in topul celor mai citite publicatii online de business din Romania, conform cifrelor BRAT, publicate in cadrul Studiului de Audienta si Trafic Internet pe luna mai 2010. "Avocatnet.ro si-a consolidat in ultimul an pozitia de instrument de lucru pentru o serie larga de consultanti in afaceri (avocati, contabili, consultanti financiari si de management, auditori, etc.) si detinatori de IMM-uri. Colaborarea cu Internet Corp. este un pas extrem de important in directia consolidarii pozitiei Avocatnet.ro in piata de publicitate online din Romania. Alaturi de Wall-Street.ro, se creeaza astfel un pol complex de business, care ofera advertiserilor acces la intreaga piata de companii, manageri, consultanti in afaceri si antreprenori. Sunt sigur ca astazi punem bazele uneia dintre colaborarile care arata ca se poate lucra transparent si profitabil in mediul online din Romania", declara Alin Popescu, managing partner LegalNet SRL, editorul Avocatnet.ro, informeaza Wall-Street.

"Prin intrarea Avocatnet.ro in portofoliul site-urilor reprezentate de catre InternetCorp, ne intarim pozitia pe segmentul de business, acoperind peste 41% din reach-ul site-urile de economie si finante monitorizate de catre BRAT. In plus, un site dedicat juristilor, contabililor si antreprenorilor care cauta solutii de optimizare pentru afacerile lor, completeaza foarte bine Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, proiect dezvoltat de InternetCorp inca din 2005. Prin semnarea acestui parteneriat ne reconfirmam focus-ul si angajamentul pentru a dezvolta segmentul de business, una dintre cele doua preocupari majore ale strategiei de continut si dezvoltare a InternetCorp, alaturi de nisa de lifestyle feminin. Chiar daca InternetCorp este un publisher si nu o regie de publicitate online, avem incredere ca echipa noastra de client service poate reprezenta mai bine interesele AvocatNet, maximizandu-le potentialele venituri si permitandu-le sa se concetreze pe dezvoltarea de continut de calitate, asa cum au facut si in ultimii 9 ani", a declarat Mihai Seceleanu, CEO InternetCorp.

Citeste si:
IC Events, platforma InternetCorp care aduce evenimentele în era...
IC Events, platforma...

Mai multe detalii afli pe Wall-Street.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.