Greva de solidaritate a angajatilor Metrorex a crescut marti cu pana la 35% numarul comenzilor la taxi, flota auto fiind in unele cazuri insuficienta pentru a acoperi cererea, au declarat reprezentantii companiilor Meridian, Cobalceascu si Cristaxi.

"Avem un numar maxim de circa 1.100 de masini, care au fost scoase in totalitate astazi pe traseu. Comparativ cu o zi normala, astazi avem cu aproximativ 30-35% mai multe comenzi", au declarat reprezentantii companiei de taximetre Cobalcescu, citati de NewsIn.

De asemenea, dispeceratul companiei Meridian a comunicat ca a inregistrat o crestere importanta a comenzilor, in unele momente neputand face fata cererii.

"Avem aproximativ 1.000 de masini, care au fost scoase pe strazi astazi. Telefoanele noastre au sunat non-stop in cursului zilei de astazi (n.r. marti), iar unele din comenzi chiar nu au putut fi onorate", au explicat reprezentantii Meridian.

Totodata, reprezentantii companiei Cristaxi au spus ca cele mai multe comenzi au fost primite de la clienti din cartierele Balta Alba, Militari si Berceni.

Potrivit Cobalcescu, au apelat la serviciile companiilor de profil multe persoane care nu sunt clienti obisnuiti. "Astazi, spre deosebire de alte zile, am primit multe comenzi de la persoane pe care noi nu le aveam in baza de date, asa ca am reusit sa ne facem multi clienti noi", au spus reprezentantii Cobalcescu.

Angajatii de la metrou si-au reluat activitatea la ora 12.00, dupa ce trenurile nu au circulat in intervalul orar 05.00-12.00, ca urmare a grevei de solidaritate la care s-au aliniat sindicatele Metrorex, traficul din Capitala desfasurandu-se cu dificultate pe mai multe artere.

Cititi si: Circulatia la metrou a fost reluata. Sindicatele ameninta din nou cu greva

Angajatii RATB au renuntat la greva


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.