In plin scandal, firma continua sa incheie contracte de leasing imobiliar

Scandalul iscat in ultima vreme de stirea potrivit careia un client al MTS Leasing a deturnat o parte din fonduri nu a dus la incetarea activitatii acestei firme, asa cum era de asteptat. Din contra, romanii pot incheia in continuare contracte de leasing imobiliar. Si pentru a verifica acest lucru, la cererea clientilor "pagubiti", un redactor de la "Evenimentul zilei" a intrat in pielea unui prezumtiv client.

La filialele din nord nu exista restrictii

Prima sucursala contactata a fost cea din Timisoara, unde agentii asteapta in continuare clienti pentru a incheia contracte, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.

"Sigur ca mai incheiem contracte. Veniti la sediul nostru si vom discuta", a raspuns cu amabilitate angajata firmei MTS. Cu toate acestea, nu se stia nimic despre noul investitor ("amanunt" absolut indispensabil pentru client, intrucat acesta are dreptul sa stie cine ii va plati constructia). "Probabil ca in doua saptamani vom sti si acest lucru", a continuat, cu aceeasi amabilitate, agenta sucursalei din vestul tarii. In Sibiu, acelasi rezultat: MTS Leasing continua sa incheie contracte.

In sudul tarii, MTS "a sistat activitatea"

Agentii reprezentantei MTS Leasing din Bucuresti au fost mai rezervati atunci cand au aflat de existenta unui "viitor client". Contactati telefonic in cursul zilei de ieri, acestia au afirmat ca s-a sistat pentru moment incheierea contractelor cu noii clienti si ca se asteapta o decizie oficiala in acest sens. "Nu mai semnam nici un contract de leasing imobiliar, cel putin deocamdata", spuneau, la unison, agentii celor sase filiale din Capitala. La fel de retinuti au fost si cei din Pitesti: "In acest moment, activitatea este sistata", a declarat o angajata a sucursalei argesene.

Se asteapta inca declaratiile oficiale

Un comunicat al MTS Leasing anunta ca miercuri urma sa soseasca in Bucuresti un oficial al firmei din Germania. Insa, pana la inchiderea editiei de ieri, acesta nu venise.

Delia Popescu, reprezentantul pentru relatia cu presa, a declarat ca "Matthias Metzen va veni maine in Romania (astazi - n.r.) si va organiza o conferinta de presa saptamana viitoare".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.